ISOMAT е мултинационална компания, която произвежда строителни химически материали и сухи смеси. Основана е през 1980г. и в момента е един от основните производители на строителни материали в югоизточна Европа, притежаваща 3 производствени линии в Гърция, Сърбия и Румъния, 7 дъщерни дружества в България, Германия, Русия, Турция, Румъния, Сърбия и Словения, и осъществява международни продажби в повече от 55 държави по света.

Компанията произвежда и разпространява повече от 350 продукта, произведени по напреднали технологии, на достъпни цени. По конкретно продуктите на ISOMAT се групират в следните 6 категории:

  1. Хидроизолационни материали
  2. Бои и Мазилки
  3. Лепила за плочки и Фугиращи смеси
  4. Материали за ремонти
  5. Добавки
  6. Подови покрития

ISOMAT се е посветила на въвеждането на иновации и постоянно развитие на нови продукти. За тази цел компанията разполага с отдел за Проучване и Развитие, съставен от специализиран научен персонал, работещ в 5 химични лаборатории, в които се създават нови продукти всяка година, в отговор на променящите се нужди на пазара и най-новите технологични развития, както и се подобряват съществуващите продукти, при необходимост.